Breda Live

Een festival dat
vrienden samen brengt

Dit is Breda Live

Hardwell Breda Live

Het festival als
je beste vriend

Breda Live is echt een feest voor heel Brabant. Zo komt dan ook 82% van de bezoekers uit Brabant. Deze regionale betrokkenheid komt ook terug in de waarden en beleving van het evenement. Gastvrij, gemoedelijk en gezellig zijn kenmerken van de bijzondere sfeer bij Breda Live. Een typische uitspraak van Breda Live is dan ook: “Doe alsof je thuis bent!”

Breda Live website

Beste acts van eigen bodem

Op de twee podia van Breda Live zijn de beste acts van eigen bodem te vinden. Dance, pop, rock en Nederlandstalig, alle populaire stromingen komen samen op één festival. De afgelopen zeven edities hebben bijna alle topacts van Nederlandse bodem de podia van Breda Live getrotseerd: Tiësto, Hardwell, Racoon, Kensington, BLOF, Nick en Simon, Chef’Special, Miss Montreal, Ilse DeLange en ga zo maar door.

Maatschappelijke betrokkenheid


Maatschappelijke betrokkenheid Breda Live

Breda Live is een echt Bredaas festival. Dit is niet alleen terug te vinden in de normen en waarden, maar komt ook terug in de organisatie van het festival. Om Breda Live tot stand te brengen wordt veelal samengewerkt met regionale bedrijven. Ook werkt Breda Live samen met Avans en Vitalis college.

Skybox Business Lounge

Breda Live is een te gek evenement, ook om te ondernemen. Met 18.000 doldwaze bezoekers en 300.000+ bereik online, de beste live artiesten van Nederland en een hospitality programma om je vingers bij af te likken is Breda Live een mooi moment om zaken te doen.

VIP Lounge

VIP Lounge Breda Live

Genieten van de beste acts van eigen bodem, maar dan net even anders. Met VIP kaarten heb je toegang tot het speciale VIP-deck, waar je via een aparte ingang binnenkomt. Dit verhoogde deck staat schuin tegenover het podium en geeft je daarmee een supergaaf uitzicht, op zowel beide podia als het dansende en zingende 18.000-koppige publiek.

Neem contact met ons op


Uw bericht is verzonden.
Alle velden zijn verplicht.


BOD Events
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Telefoon 078 613 09 05
info@bodevents.nl

Postadres:
Postbus 741
3300 AS Dordrecht