Wantijpop Dordrecht

Groots concert in het prachtige Wantijpark

Dit is Live At Wantij

liveatwantij Dordrecht

Live at Wantij is een
groot tuinconcert in het Wantijpark.

Je ziet hier de grootste, Nederlandse artiesten zoals je ze nooit eerder zag. In een gemoedelijke sfeer met vrienden en bekenden, een biertje in de hand, onder het genot van de lekkerste hapjes uit de regio, in ons bijzonder mooie, Dordtse Wantijpark.

Live At Wantij website

In het prachtige Wantijpark

Het Wantijpark vormt het bijzondere decor van tuinconcert Live at Wantij. In het park vind je de lekkerste lokale cateraars, de meest knusse zithoekjes, genoeg plekken om te dansen en al je vrienden en bekenden.

Nationale top acts

Live at Wantij haalt de grootste, Nederlandse acts naar het Wantijpark. Van hip-hop tot Nederlandstalig, verschillende genres worden op het podium vertegenwoordigd. Aan Diggy Dex, Nielson, Danny Vera en Marco Borsato de eer tijdens de allereerste editie van Live at Wantij.Marco Borsato Live At Wantij
Marco Borsato
Danny Vera Live At Wantij
Danny Vera
Diggy Dex Live At Wantij
Diggy Dex
Nielson Live At Wantij
Nielson


en veel meer

Maatschappelijke betrokkenheid


Maatschappelijke betrokkenheid Wantijpop

Live at Wantij wil, net als Wantijpop, in alles staan voor regionale betrokkenheid. Dit willen we bereiken met onze muziek, maar ook in de organisatie. Zo wordt al het lekkers op Live at Wantij verzorgd door regionale cateraars. Jongeren van de ASVZ Merwebolder werken onder begeleiding met gerecyclede materialen van Netwerk aan de aankleding van het park. Samen met Aggreko is met een inventief energieplan de CO2 uitstoot met 30% gereduceerd. En na afloop van het festival wordt het afval gescheiden aangeboden en gerecycled.

Ten Raede Lounge

Op het VIP-deck van de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten. De Ten Raede lounge is exclusief voor zakelijke gasten van Live at Wantij. Op de Ten Raede Lounge geldt het all inclusive principe met de lekkerste hapjes en drankjes van partners als Fles & Mes, Boonstoppel Wijnen en Goppion. De gehele dag verzorgd genieten met collega-ondernemers uit de regio!

Neem contact met ons op


Uw bericht is verzonden.
Alle velden zijn verplicht.
Graag verifiëren dat je geen robot bent.


BOD Events
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Telefoon 078 613 09 05
info@bodevents.nl

Postadres:
Postbus 741
3300 AS Dordrecht