Wantijpop Dordrecht

Een intiem, gratis tuinfeest
voor vrienden en families

Dit is Wantijpop

Wantijpop Dordrecht

Een uit de hand
gelopen tuinfeest

Wantijpop is een intiem, gratis tuinfeest voor vrienden en families. De intimiteit en gemoedelijke sfeer zijn typisch Wantijpop, maar het belangrijkst blijft natuurlijk toch de muziek. Op verschillende podia zijn zowel regionale talenten als nationale topacts terug te vinden.

Wantijpop website

Prachtig festival in Wantijpark

Het Wantijpark vormt één keer per jaar het prachtige decor voor Wantijpop. Ieder jaar wordt het Wantijpark omgebouwd tot een grote, gezellige tuin met picknicktafels, kleedjes en lampjes.

Beste nationale en regionale acts

Op muzikaal gebied is Wantijpop voor iedereen een plezier. Op de verschillende podia zijn zowel nationale als regionale topacts te vinden. Vele verschillende genres, van pop en rock tot death metal en reggae, komen gedurende het festival voorbij. Zingen, springen, headbangen, schuifelen, alles kan en mag bij Wantijpop.DI-RECT Wantijpop
DI-RECT
Kensington Wantijpop
Kensington
Douwe Bob Wantijpop
Douwe Bob
 De Staat Wantijpop
De Staat
Danny Vera Wantijpop
Danny Vera
Typhoon Wantijpop
Typhoon
Nielson Wantijpop
Nielson
Jett Rebel Wantijpop
Jett Rebel
PollyAnna Wantijpop
PollyAnna


en veel meer

Festival voor iedereen

Op Wantijpop is er voor ieder wat wils, van jong tot oud. De allerkleinsten kunnen terecht in de Kindertuin van Koning Eik. Terwijl de jongeren en volwassenen zich prima vermaken bij het Wantijpodium, Popcentrale podium, de Pop-up Market, Jamstage of Geheime Deuntjes. Ook aan lekkernijen ontbreekt er niets en zelfs na afloop van het festival gaat het feest gewoon door met verschillende afterparty’s.

Maatschappelijke betrokkenheid


Maatschappelijke betrokkenheid Wantijpop

Wantijpop staat midden in de samenleving. Iedereen in de regio is er wel eens geweest en dat is toch wel bijzonder. Wantijpop wil in alles staan voor die regionale betrokkenheid. Dit willen we bereiken met onze muziek, maar ook in de organisatie. Zo wordt al het lekkers op Wantijpop verzorgd door regionale cateraars. Jongeren van de ASVZ Merwebolder werken onder begeleiding met gerecyclede materialen van Netwerk aan de aankleding van het park. Samen met Aggreko is met een inventief energieplan de CO2 uitstoot met 30% gereduceerd. En na afloop van het festival wordt het afval gescheiden aangeboden en gerecycled.

Ten Raede Lounge

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partners Fles & Mes en Boonstoppel Wijnen, de beste koffie van Goppion en uiteraard veel collega-ondernemers uit de regio. Ten Raede lounge is exclusief voor de partners van het Wantijpop festival.

Neem contact met ons op


Uw bericht is verzonden.
Alle velden zijn verplicht.
Graag verifiëren dat je geen robot bent.


BOD Events
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Telefoon 078 613 09 05
info@bodevents.nl

Postadres:
Postbus 741
3300 AS Dordrecht